Wednesday, 29 June 2011

The Best Team Ever Of LIVERPOOL

 Lineup Liverpool For Next Season 2011/2012


Goolkeeper


Reina

Defender


                      Caragher                         Zapata


                        Jonnson                        Skartel

Midfielder


                         Gerrard                         Diego

                    
                     Handerson                       Lucas

Attacker


                       Carroll                           Suarez


Formation


4-4-2






Kenali Payudara Anda Dengan Lebih Akrab

~Payudara Membawa Seribu Makna::Peace Yoo~

Entri kali ini ditulis khas untuk kaum hawa.. Bagi kaum adam yang ingin mengenali pasangan dengan lebih dekat juga digalakkan membaca entry ini dengan penuh kesabaran dan keterujaan.. Ingat!!! Anda bahawa mampu mengubahnya....

Anda Ingin tahu apa makna disebalik bentuk-bentuk indah payudara anda??? disini kami ingin berkongsi sedikit ilmu yang kami tahu tapi tak tahu kebenarannya samaada boleh dipercayai or tak.. Percaya atau tak anda nilai sendiri dengan penuh ketekunan dan kesabaran.. hanya anda yang tahu kebenarannya, kerana ianya milik anda, setiap alur yang tercipta membawa seribu makna, setiap ukiran yang terbentuk mengundang seribu pengertian dan setiap bentuk yang wujud membawa pelbagai persoalan...TERUNGKAI KINI!!!!!!!!!!


1. Payudara Berbentuk Tembikai Susu

Biasanya wanita dengan bentuk payudara yang besar dan bulat seperti buah melon atau tembikai memiliki keperibadian yang keibuan. Suka jika dikagumi dan bijaksana. Ia gemar makan, suka dimanja dan dikagumi, namun tidak terlalu suka hal-hal berbau seks.


2. Payudara Berbentuk Nenas


Wanita dengan bentuk payudara bujur menyerupai nanas biasanya pintar. Mereka merupakan wanita yang mengambil berat dan sangat romantis. Wanita ini juga setia, siapa yang dapat memenangi hati mereka,biasanya akan menjalinkan hubungan yang serius.


3. Payudara Berbentuk Limau Bali


Bentuk Payudara seperti limauk bali mencirikan wanita pemalu. Namun ketika berhadapan dengan pasangannya ia berubah menjadi wanita yang erotis dan mampu memuaskan.


4. Payudara Berbentuk Cherry


Mereka yang memiliki payudara kecil seperti cherry biasanya berkeperibadian lucu dan Mereka boleh menghibur orang di sekelilingnya dan sangat pintar. Mereka juga akan menjadi pasangan hebat dalam kehidupan seharian. Selain itu mereka juga memiliki daya tarikan yang tinggi terhadap seks.


5. Payudara Berbentuk Pear


Bentuk payudara seperti buah pear mencerminkan peribadi wanitayang penuh cinta. Dia boleh menjadi sangat religius, tapi disisi lain, perempuan tipe ini juga tahu saat yang tepat untuk berselingkuh.


6. Payudara Berbentuk Buah Oren


Wanita ini kurang gemar menghangatkan suasana di atas ranjang. Walaupun ia mempunyai keyakinan diri dan mengetahui tujuan hidupnya, namun ia hanya sedikit tertarik pada seks. Ia lebih mementingkan perhatian dan sangat mementingkan interaksi dari pasangannya.


7. Payudara Berbentuk Limau Nipis


Wanita ini sesuai dengan lelaki yang suka dengan wanita aktif. Wanita seperti ini sangat menikmati hidup dan dapat menghiburkan diri sendiri. Mereka menginginkan hehidupan yang seimbang.



Setakat ini sahaja bentuk payudara yang dapat diselami..Harap2 entry ini membantu para pembaca wanita dalam mengharungi cabaran memahami dan mengenali susuk bentuk indah yang dicipta khas untuk mereka. SEKIAN TERIMA KASIH...














Wednesday, 22 June 2011

~Maria ozawa bakal berlakon dalam filem HANTU KAK LIMAH 2 ??~

Sape yang tidak kenal dengan MARIA OZAWA...Title entry ni senarnya xberkaitan pon dgn isi kandungan entri aku,,, saje jew bagi gempak sikit supaya korang bacer entri ni.....OKey maafkan aku sbb knakan korang.. Sbnarnyer entry aku bukan pasal .. MAria ozawa tapi sbnarnya pasal "KEnali Perwatakan melalui FB"...


*kepada yg xkenal maria ozawa, die ni sbnarnya bekas pemain tenis kebangsaan yang berdarah kacukan


OK sambung semula entry aku,,,,.Facebook,,,semua org ader Fb,,, nenek aku siap main zynga poker lagi.... selain berhibur ramai gak la yg gunakan Fb utk tujuan mencari jodoh..aku harap nenek aku xla kot,,, ader org yg berjaya tapi xramai..... yang xberjaya tu ramai la... Untuk entry kali pertama aku, aku nak ajr korang cara nak taw perwatakan seseorg hanya melalui profile pic die.. amcm mnariik tak post ni?? Ok ni aku buat kajian berdasarkan pemerhatian dan sedikit KBKK aku.. so jgn lah nak marah atau maki-maki aku k.... KAlau korg xpuas ati dgn pos ni,, kisah ape aku..ni pos aku kot ,,suka ati aku lah ...hehe

1) Stok Muka satu skrin

Skg xramai dah yg buat profile picture mcm ni, kalau nak tahu biasaya org yg yakin dan berniat baik jew pkai gmbr mcm ni, taw knape?? Dorang ni yakin dgn pnmpilan dorang pastu drg pkai gmbr ni supaya kwn2 lama mudah cari dorang...tapi awas kepda mereka yg menunjukkan mimik muka yg agk comel tuh drg maybe xtergolong dlm glongn ni

2)sTok tayang satu badan


hah yg ni rmai jugak pkai... bg aku dorang ni jenis yg suka mnunjukkan penampilan drg mksud aku dari segi cara pemakaian dan bentuk bdn, so korg boley judge drg dri segi penmpilan drg sendiri la mcm stylo@selekeh@kemas...kalu sexy tu tnda drg ni ikhlas nak jual bdn atau maybe rg PENIPU..... kalau yg serkup satu body tu mksudnya dorg ni jenis sopan 


3)stok muke cam Kartun


haha....golongan mcm ni sumpah xmatang, dorang ni bnyk sgt terdedah dgn dunia-dunia komik yg penuh dgn kelucahan ni haha,,,, drg ni jenis kurg mtg,xromantik,kuat berangan sikit la, tapi otak drg suci sbb perangai cam budak2 mmg suci laa


4)Stok muke cam artis


ni golongan yang suka sgt pakai profile pic artis, selalunya laki akan pakai profile pic artis prempuan dan sebaliknya... Drg ni jenis2 golongn yg agak suka berangan dan mengidam mmpunyai psgn mcm ni... bagi aku drg ni jenis pemalu dan xberkeyakinan sbb drg lebih suka letak gmbr artis dari muka drg sendiri,,, ade jugak golongn ini yang jenis gedix... kalau drg jumpe jew laki atau pmpuan yg mcm korea atau ala2 artis muler la tergedik2 tapi drg xbrani nak ngorat

5) Stok malu-malu anjing

Ni pulak jenis golongn yang pemalu dan jenis xsuka tampilkan diri di khalyak tapi bnyak mmpunyai nilai2 murni... Kebnykan org yang pakai profile pic camni adlh jenis misteri kurg menonjol tapi sebenarya alim, menghormati org tua, sopan santun , berbudi pekerti, romantik,setia dan bnyk lagi laa (hehe)... so kalau nak cari,, carilah yg mcm ni, tapi kna tgok hati budi jugak la, ader jugak yg prgai setan pakai profile pic cmni...  



So stakat ni jelah yg termmpu xlarat dah aku nak menulis,,,,,, ni jenis2 profile picture yang basic laaa, xsemua yg aku tulis ni tepat sbb ade jer yg pakai profile pic org lain..... so korg renung2kanlah

~nukilan  punggung~

Tuesday, 21 June 2011

celcom oh celcom

sehari dua ni ak nk anto msg pn xdpt..nk kol xmsuk.. igtkan nset cikai ak ni rosak.. ttp buka balik pn same je.. last2 tny org len caitt sama je sume.. pakai la nset ape pn.. xdpt msg.. last2 tgk rmai lak yg like page celcom pelik gak aku tgk...buka je page tgk sume memuji celcom..hahaha.. antara komen2 kat wall CELCOM.




macho itu perlu

okey.... entri kali ni ak nak beri tunjuk ajar sikit.... kali ini kita sembang sikit pasal bagaimana nak jadi macho cool kachak bergaya mutu keunggulan... aahh banyak lagi la... yang ini original punya okey... xlama lg keluar buku... hahahaaaa

1. bila berjalan depan orang ramai  korang senyum2 la skit... walaupun gigi xsecantik gigi halimah jongang tp korang senyum jaa.. sambil macho sambil dapat pahala.. haa kan 2 in 1 tu...jangan lah ketatkan muka yang sedia ketat tu okey.....

2. kalau nampak awek2 korang usha sambil buat muka hensem... walaupun rasa korang xhensem , korang bg gak nampak hensem muka tu.... tengok pakcik bawah ni... pandai ja dia buat2 hensem...

3. bila lepak2 plak korang mesti rilek buat muka cool.. sembang tu kalo boleh slow2 laa volume tu... jgn laa nk bg satu kedai dngar suara korang... tu bukan macho lg dah... tu hancurrr....

4. lg satu bab rokok... nak isap isap la sehari sekatun pun... tp kalo boleh jangan lah hisap rokok dekat dengan orang tua ke atau budak2 kecik ngn baby....  kdg2 asap tu buat orang xselesa... bertimbang rasa lah sikit..

haaaaa.... last sekali jgn bogel2 okey....mcm kami... kami xsuke bogel... tapi bogel memaksa kami.... oooohhhhhhh

Monday, 20 June 2011

ooohh nora elena

nora elena...

cerita ni dah pun habis... paling cool la watak Seth tan tu... menjadi jadi.. tp ak paling mnat watak Yvone tu... pehhh mmg pandai aah dia berlakon... dia berjaya buat ak dan kwn meluat dekat dia... hahaha agak lah panas hati dok tengok dia merengek rengek... aishhh.... rimas rimas... bak kata OK orang cam tu mau bg hot dog saja baru dia boleh diam....

dalam dok tengok cita ni ramai plak lah yang berangan angan nak jadi Seth tan tu....aduhhh.. pengaruh tv sungguh kawan2 aku ni.... yang body cam pak Ali tu pun berangan nk jd Seth tan..... kelam kelam..... tp ikutkan watak Seth tan tu memang mantap gak laa... mana mau cari laki baik cam tu...... Jawki pun xbaik cam tu ak rasa..... hahaha

ada satu yang patut kita dapat dalam cerita ni... setiap manusia berhak untuk menerima peluang kedua... ketiga or keempat...whatever lah..... yang jahat xsemestinya x akan jadi baik... yang baik plak x semestinya xpenah buat jahat... biasa lah lumrah dunia....kadang2 bila buat baik orang xnmpak... bila buat jahat sekali pun cukup lah orang akan ingt sampai ke mati....
 


mozilla firefox 6.0 dan IDM

sempena 1st entri ak..ak nk share bagaimana untuk membuat IDM work with mozilla 4..
kebanyakan sume da update mozilla firefox 4.0 kn..mesti mozilla da block IDM korang kn.. ak nk share cmne buat IDM jadi cm dulu balik..

1. bka IDM support page
2. tekan butang install kt bwh skali page tu..
3. nnti mozilla kuar notification then tkan allow je.
4. lpas tu kuar window tggu jap then tkn tu install now.
5.lps finish korang restart firefox bkn restart komputer.. haha

selamat mencuba.. klu sape2 nk IDM 6.05 download sini.. siap ngn patch dan keygen lg.. password: bubi

~BUBI

Sunday, 19 June 2011

JOZAN VS SEPAH

Maharajalawak melakar sejarah senyuman lebar diatas persembahan GEMPAK jozan dan sepah..lawak jozan dan sepah memang sempoi dan berkualiti. Dengan girang nye kumpulan "BLOGKAMI" menonton aksi-aksi lawak pecah punggung bersama-sama. Lawak yang terhasil memberi impak yg besar kepada MOK apabila getaran gegaran lemak dikeliling pinggul MOK berkocak dengan jayanya sekaligus membuktikan bahawa jozan dan sepah adalah yang terbaik...mari tonton same2...











Kelakar kan diorang nie...abess gegar punggung kitorunk ngok lawak gampang diorunk...hahaha... jgn lupe undi jozan dan sepah for final...aku memang x undi la, nk mkn pun susah lg nk undi diorang...aku sokong heart to heart jew...ok hidup HAZAMA!!!! Asal hazama lak,,,salah posting nie,,sorry2...Hidup SEPAH(sepah org jawa gak pew)!!!!!!!!!!!!!!!!!! lupe lg stu...GO JOZAN!!!!!!

                                                                                                                                                                                      ~Jawki~
             

Saturday, 18 June 2011

~JeRsI OH jErSi~

Ermmmm sebagai seorang peminat bola sepak tegar, Jawki melayari laman-laman sesawang berkenaan bola sepak.. habis sudah season bola sepak EPL, so terasa busan yee disitu.. Jawki layan EPL jew, Liga Malaysia layan gak tp kurang layan x sepertimana layanan yang diberi Jawki untuk EPL..




Jadi Jawki menggatalkan bulu kening dengan melihat jersey-jersey terbaru untuk kelab EPL, antara jersy-jersy yang Jawki berkenan dihati sanubari pucuk idaman adalah...








Haaaa...ini antara jersi yang Jawki geli mata melihat nye,,,mcm nk beli kesemuanya walaupun Jawki hanya menyokong kepada LIVERPOOL...hahaha...tapi ape yang Jawki nk citer kat sini adalah berkenaan satu jersi yang paling GEMPAK pernah Jawki jumpa...Giler x caye Jawki melihatnye, abes gugur bulu mata n kening yang tersikat rapi nie...jersi itu adalah jersi...




JAWA

Serius seumur hidup aku x pnah jumpa jersi JAWA...rase bangga la apabila jawa pun ade jersi, ianya melambang kan betapa popularnye nama JAWA itu..aku berbangga sebagai seorang anak jati JAWA mcm hazama nagn suarez...terkejut aku terkejut....mcm nk bogel jeee, tp ~kami x suke bogel,bogel yang memaksa kami~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...