Monday, 20 June 2011

ooohh nora elena

nora elena...

cerita ni dah pun habis... paling cool la watak Seth tan tu... menjadi jadi.. tp ak paling mnat watak Yvone tu... pehhh mmg pandai aah dia berlakon... dia berjaya buat ak dan kwn meluat dekat dia... hahaha agak lah panas hati dok tengok dia merengek rengek... aishhh.... rimas rimas... bak kata OK orang cam tu mau bg hot dog saja baru dia boleh diam....

dalam dok tengok cita ni ramai plak lah yang berangan angan nak jadi Seth tan tu....aduhhh.. pengaruh tv sungguh kawan2 aku ni.... yang body cam pak Ali tu pun berangan nk jd Seth tan..... kelam kelam..... tp ikutkan watak Seth tan tu memang mantap gak laa... mana mau cari laki baik cam tu...... Jawki pun xbaik cam tu ak rasa..... hahaha

ada satu yang patut kita dapat dalam cerita ni... setiap manusia berhak untuk menerima peluang kedua... ketiga or keempat...whatever lah..... yang jahat xsemestinya x akan jadi baik... yang baik plak x semestinya xpenah buat jahat... biasa lah lumrah dunia....kadang2 bila buat baik orang xnmpak... bila buat jahat sekali pun cukup lah orang akan ingt sampai ke mati....
 


2 comments:

  1. wahhhh...acap da pandai layan cite2 mcm ni skrg...jiwang siot

    ReplyDelete
  2. bila dh bosan..xda keje nk buat..hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...