Saturday, 18 June 2011

sejenak bersama Mok

waktu malam terasa dingin dik kala menunggu cita nora elena siap... tengok2 ada la sekawan mangkuk2 dok buat blog bersama.... walaupun tajuk blog agak cam punkok skit tp ak rasa sedap gak.... ntah la ak rasa hangat2 taik ayam ja budak2 ni... muka sekoq sekoq pun dah mcm ayam.... agak2 sapa laa follower malang nk joint blog ni... silap2 xdak org pa nk ikut.... biasalah manusia... tengok orang da blog depa pun nak buat gak... aishhh.... kelam sungguh budak2 ni..... 

okeyyy... ak nk cita skit pasal tuan tuan blog ni skit... 1st sekali kita cita pasal zaki... orang yg dapat idea buat blog ni... dia memang kreatif... sejak azali lg ak rasa....walaupun suara dia sedap dia xmau masuk af... dia nak gak blaja... dia kata masuk af takut dah popular lupa asal usul... al maklumla darah jawa mengalir..racist skit dia ni......

yang kedua pulak pasal acap... dia ni aishhhh... xley nak digambarkan dengan kata kata... xcukup satu buku rasa...dah la bijak genius... pehhh...yang ni memang style... kelas xyah p... keluar result pehhh A suma... jeles ak ada kawan cam ni.... dah la romeo... muka cam park jisung.... main sukan pun hebat... berbakat gila lah dia....

yang sorang lg plak nazri.. dia ni mmg tough.... pehhh sekali tngok cam aaron aziz.. 3 4 kali tngok cam o.k pun ada gak..(o.k bukan nama sebenar).... dia ni memang otak bisnes... baru buat blog dah pikir nuffnang bagai... pehhh...gila duit la budak2 ekonomi ni... xmcam aku.. gila ilmu....

last sekali si abu... dia tu memang paling tua sekali lah..tengok muka pun dah boleh agak darjah berapa..... dia ni lain skit dari kami bertiga... dia jenis kuat study... baru 4 sem dah 2 kali dah dapat dean list... tu hebat dia... ajak ponteng kelas mcm satu dosa besar kalo ajak dia... aishhh... rajin truk tu.... dah penat ak mengarang... tunggu orang lain pulak laa yang nak mengarang..... boring gak tulis pnjg2 ni.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...