Tuesday, 21 June 2011

macho itu perlu

okey.... entri kali ni ak nak beri tunjuk ajar sikit.... kali ini kita sembang sikit pasal bagaimana nak jadi macho cool kachak bergaya mutu keunggulan... aahh banyak lagi la... yang ini original punya okey... xlama lg keluar buku... hahahaaaa

1. bila berjalan depan orang ramai  korang senyum2 la skit... walaupun gigi xsecantik gigi halimah jongang tp korang senyum jaa.. sambil macho sambil dapat pahala.. haa kan 2 in 1 tu...jangan lah ketatkan muka yang sedia ketat tu okey.....

2. kalau nampak awek2 korang usha sambil buat muka hensem... walaupun rasa korang xhensem , korang bg gak nampak hensem muka tu.... tengok pakcik bawah ni... pandai ja dia buat2 hensem...

3. bila lepak2 plak korang mesti rilek buat muka cool.. sembang tu kalo boleh slow2 laa volume tu... jgn laa nk bg satu kedai dngar suara korang... tu bukan macho lg dah... tu hancurrr....

4. lg satu bab rokok... nak isap isap la sehari sekatun pun... tp kalo boleh jangan lah hisap rokok dekat dengan orang tua ke atau budak2 kecik ngn baby....  kdg2 asap tu buat orang xselesa... bertimbang rasa lah sikit..

haaaaa.... last sekali jgn bogel2 okey....mcm kami... kami xsuke bogel... tapi bogel memaksa kami.... oooohhhhhhh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...